Voedsel wat vacuüm wordt verpakt, verlengt de houdbaarheid van het product. Een onmisbaar apparaat in de horeca is de vacuümmachine. De producten die veelal vacuüm worden verpakt zijn: vlees, vis, wild, kaas, zuivel, maar ook kaas en kant- en- klaar gerechten. Wil je meerdere producten tegelijk vacumeren of enkele producten? Ook dit is mogelijk met een vacuümmachine. Voor alle wensen is er wel een vacuümmachine beschikbaar.
De voordelen van een vacuümmachineDe voordelen van een vacuümmachine op een rij:
Werking vacuümmachineNu we alle voordelen hebben opgenoemd, is het ook handig om te weten hoe zo’n vacuümmachine werkt! De markt op het gebied van vacuümmachines is gigantisch. Luxe apparaten bieden meer mogelijkheden uiteraard. Alle vacuümmachines hebben de volgende eigenschappen:
Vacuümmachine kopen, maar welke heb jij nodig?Overtuigd geraakt van alle voordelen van vacumeren? Dan is het nu tijd voor actie! Welk vacuümapparaat past het best bij jouw bedrijf? Er is veel keuze beschikbaar. Laat je goed informeren over welk apparaat bij jouw onderneming past. Bezoek een showroom en kijk welke ruimte je beschikbaar hebt om te vacumeren.
Tip: https://www.horecatraders.com/nl/
|